Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 
 
 


   
   

In curs de actualizare...

Finmedia, cu sprijinul Asociaţiei Române a Băncilor, organizează cea de-a XVII-a ediţie a Forumului Bancar Român, eveniment de tradiţie pentru întreaga comunitate financiar-bancară, ce se va desfăşura în data de 20 noiembrie 2014.
Tema de baza aleasă pentru această ediţie este extrem de ofertantă:
Cum arată viitorul sistemului bancar?

Mobile Payments is a platform for retail banking and payments industry professionals, thought leaders and innovators. The event guests will share ideas with the participants, experienced speakers and selected partners. Inspirational keynote presentations, practical case studies and interactive Q&A sessions are structured to maximise participant engagement and promote opportunities for future collaboration.

Finmedia şi Banca Naţională a României au deosebita onoare de a vă invita să participaţi la ediţia a XII-a a evenimentului „Mugur Isărescu şi invitaţii săi”.

Evenimentul s-a impus, de la prima ediţie, ca punct de referinţă pentru mediul de afaceri, tematica şi calitatea dezbaterilor constituind, an de an, repere de înaltă ţinută în actualitatea economică românească în context european şi global.

La această ediţie, organizată în format “masă rotundă”, sunt invitaţi să îşi confrunte ideile pe tema propusă de domnul Guvernator Mugur Isărescu: Lucian Anghel, Preşedinte BCR Pensii, Radu Crăciun, Economist şef BCR, Ionuţ Dumitru, Preşedinte al Consiliului Fiscal şi Florian Libocor, Economist şef BRD-GSG.

Trustul de Presă FinMedia şi revista Piaţa Financiară lansează concursul destinat tinerilor jurnalişti specializaţi în scrieri pe domeniul economic. Cea de a treia ediţie a Colocviilor Pieţei Financiare - Florin Petria  este programată pentru  data  de 26 iunie 2014 si va avea loc la Hotel Marshal Garden, sala Panoramic.
Aşa cum v-am obişnuit în fiecare an, trustul de presă finmedia are plăcerea să vă invite la cea de a vii-a ediţie agalei bancheri de top, eveniment ce va avea loc pe 24 iunie 2014, la hotel marshal garden din Bucuresti.
Ideea conturării unei Uniuni Economice şi Monetare în spaţiul comunitar, în cadrul căreia un loc central îl va ocupa Uniunea Bancară Europeană prinde rădăcini şi dimensiuni din ce în ce mai clare. Şi este îmbucurător faptul că suntem contemporanii unei asemenea desfăşurări de evenimenteşi meritoriu faptul că particităm activ la masa discuțiilor

Finmedia si Piata Financiara organizeaza traditionala conferinta anuala dedicata industriei leasingului, in data de 10 iunie la Marshal Garden, sala Panoramic.Anul 2013 nu a fost unul imbucurator pentru jucatori: reculul a continuat pe leasing financiar, leasingul operational a crescut sub asteptari. Tema de baza pe care vom incerca sa o dezbatem este: Cum si cand poate atinge leasingul 1% din PIB-ul Romaniei?

Finmedia a lansat prima publicație din românia dedicată noii legi privindprocedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență, mai exact Ghidulinsolvenței, ediția a ii-a. De aceea, ideea organizării unui eveniment la caresă participe actorii importanți care au contribuit la realizarea noii legislații în domeniu a venit ca o urmare fireasca.
Misys would like to invite you to a unique event, the Banking Innovation Day taking place in Bucharest on 4th of June 2014. Organized by Finmedia and hosted by Misys, Banking Innovation Day is a half day event focusing on virtual banking innovation and ideas how to create enhanced customer experience and efficient sales capabilities on all online banking channels.
Pentru a afla care sunt evoluţiile acestor tipuri de servicii bancare pe piaţa românească, ce tendinţe se manifestă pentruviitorul pe termen scurt şi mediu, dar şi cine sunt performeriide facto ai anului 2013, vă invităm să fiţi alături de noi la o nouăediţie a Galei ONLINE BANKING,care va avea loc în data de29 aprilie 2014 în decorul Hotelului Marshal Garden, SalaPanoramic, cu începere de la ora 18.30, unde se vor decernapremiile pentru rezultatele platformelor internet-banking şimobile-banking ale instituţiilor de credit pe anul 2013.
În data de 15 aprilie, la Hotel Marshal Garden Bucureşti, sala Panoramic, trustul de presă Finmedia organizează pentru a doua oară Gala Fondurilor Mutuale.
În cadrul evenimentului vor fi premiate performanţele aferente anului 2013, pentru performanţe constante, evoluţii bune şi
randamente ridicate.
Grupul editorial Finmedia, cu o prezenţă de 19 ani în piaţa media şi în cea de evenimente, va organiza în data de 10 aprilie 2014, cea de-a II-a ediţie a  FORUMULUI MINIER ROMÂN, eveniment ce se va desfăşura într-un format unic, bazat în special pe dialogul direct cu cei mai importanţi jucători din domeniul resurselor minerale.
Cards Forum este cel mai important eveniment al industriei ce defineste tendintele, provocarile si oportunitatiledin prezent privind cardurile si platil. Cards Forum ramane locul preferat de intalnire al reprezentantilordin aceasta industrie. Peste 100 de factori de decizie participain fiecare an, incluzand emitentide carduri, banci, organ-isme de reglementare, comercianti furnizori de echipamente, procesatori de carduri, companii de softare.
Agricultura a cunoscut o dinamică pozitivă în ultimii ani şi a susţinut peste aşteptări economia României, crescând ca importanţă pentru întreprinderile mici şi mijlocii. Întreprinderile din agricultură se configurează ca un segment stabil la toţi indicatorii, chiar dacă înregistrează valori mici faţă de potenţial, fiind singurele firme cu tendinţe de evoluţie constant pozitivă pe termen mediu.
Avem plăcerea şi bucuria de a vă invita la cea de-a XI-a ediţie a Galei Premiilor e-Finance, eveniment prin care Finmedia doreşte să continue recunoaşterea şi răsplătirea companiilor, instituţiilor şi nu în ultimul rând a oamenilor care au demonstrat o implicare activă şi rezultate măsurabile.
finmedia EVENTS finmedia PUBLISHING finmedia MARKET finmedia DIRECTORY
home home Abonamente Arhiva
Arhiva Piata Financiara Carti Raportul BNR
Conferinte Premium e - finance CD - uri Statistica Bancara
Conferinte Top Finmedia Contact Contact
Seminarii Suplimente    
Galele Finmedia Editii de Gala - Anuare    
Contact Contact    
       
       
       
 
©2013, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.